El BLOC JOVE de l’Alqueria comença a caminar

El col·lectiu està integrat majoritàriament per dones joves de la població, que s’uneixen al BLOC JOVE “per fer país des del municipi”.
El passat dissabte 13 de març va tenir lloc un nou acte del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna per començar l’activitat a l’Alqueria de la Comtessa. A la trobada van acudir joves del municipi saforenc amb ganes de canviar la política local actual, i fer propostes en positiu. D’aquesta manera, s’engega un nou col·lectiu a la comarca, que referma la Safor com un dels puntals del BLOC JOVE.
A la reunió va acudir Alícia Izquierdo, secretària comarcal de les joventuts valencianistes; a més, cal destacar la presència d’una part de la coordinadora nacional: Helena Malonda, Jordi Puig, Anna Garcia i Carles Morant, secretari territorial del BLOC JOVE, que manté arrels als municipi.
La trobada va concloure amb un dinar de germanor, al voltant d’una paella de dimensions considerables. La propera cita servirà per designar la secretaria local del BLOC JOVE de l’Alqueria de la Comtessa i per iniciar l’agenda d’actes que es van traçar a la jornada de dissabte.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *