EL BLOC-COMPROMÍS DENUNCIA LA FALTA DE PARTICIPACIÓ I ESTALVI DE L’AJUNTAMENT DE L’ALQUERIA

A l’últim plenari de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa es va evidenciar la transparència i la participació ciutadana que vol mantindre el senyor alcalde, convocant els plenaris ordinaris cada tres mesos, més observant com en altres ajuntaments es faran mensualment o fins i tot cada 15 dies.
No només és aquesta qüestió, a més apareix una figura no massa ben aclarida com és la Junta de Govern, una trobada del senyor alcalde amb dos membres més de la corporació i que, segons les seues pròpies paraules, serviria per donar-li més dinamisme a l’Ajuntament i que no tot hagués de passar per plenari, evitant així la informació a la resta de representants polítics i, per defecte, a una part de la població.
D’altra banda, també hem pogut veure que els ajuntaments estan fent un exercici d´austeritat important, reduint els salaris o fins i tot eliminant el cobrament de sous per part de regidors i alcaldes. La situació actual és complicada per a tot el món i els polítics hem de ser els primers a donar exemple, però sembla que aquesta situació no ha arribat a l’Ajuntament de L’Alqueria, on els sous dels membres del govern amb dedicació parcial es mantenen o fins i tot augmenten. Així, estaríem parlant de vora 30.000 euros a l’any en aquest concepte.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *