Informació plenari extraordinari del 28 de novembre de 2011

Ordre del dia:
1.- Aprovació expedient modificació de Crèdit Nº9/2011 en la modalitat de suplement de crèdit.
2.-Aprovació de la sol•licitud formulada per Vicente Gonzalez Gracia, Salvador Garcia Todoli i Jorge Lacomba Cámara relativa a que els espais resultants del retranqueig a façana de 3 metres pogueren integrar-se funcional i temporalment en l’espai lliure de domini públic limítrof.
3.- Moció PSOE per exigir a l’ Estat i al Govern de la Generalitat Valenciana mesures urgents de Tresoreria.

Respostes del Bloc- Compromís:
1.- La nostra resposta va ser NO. No podem aprovar la NOVENA modificació a un pressupost fet amb una previsió nul•la o molt inadequada. A més, NO podem aprovar una modificació per pagar 16.797.92 euros de més, que s’han gastat en festes i que retalla i anul•la el PacSafor , del qual s’hagueren pogut beneficiar 15 persones del poble que estan en l’atur.
2.- La nostra resposta a aquest punt és ABSTENCIÓ, per la poca informació disponible i per tant amb la impossibilitat de tindre clar que és realment el que es va fer i la zona concreta en la que es farà.
3.- La nostra resposta va ser SI.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Josep Gracia diu:

    Per al senyor alcalde és més important gastar-se 17.000 € en festes que donanr feina a les persones aturades del poble. Es més no te cap problema en dir al plenari que en any d’eleccions es una cosa normal. Però el poble lidona més vots que mai. Felicitats Salvador ets molt bon polític. Respecte als votants en guarde l’opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *