El BLOC de l’Alqueria es posa com a repte apropar els plenaris a la gent

El BLOC-Compromís es posa com a repte canviar escenes com la de la imatge: ningú al plenari de l’Ajuntament. “A l’equip de govern ja li va bé que ningú assistisca als plenaris, ja li va bé que ningú s’assabente de les decisions que allà es prenen”, ha declarat el regidor portaveu del col·lectiu local, Carles Morant.

Morant ha explicat que “nosaltres, que creiem que es pot practicar una política més participativa, apostem per difondre, mitjançant la web de l’Ajuntament, les actes i convocatòries dels plenaris. I, a més, fomentar l’assistència i participació dels veïns i veïnes a les sessions plenàries”.

Des del BLOC-Compromís posarem al vostre abast tota la informació; i demanarem que el govern també ho faça. A més, vos animem a assistir a tots els veins i veines i esperem que al final de la legislatura les cadires del públic estiguen de gom a gom. Seria un símptoma que les coses comencen a canviar a l’Alqueria.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *