El BLOC-Compromís vota en contra dels pressupostos de 2012

Carles Morant: ‘A estes altures encara no hem celebrat cap comissió de comptes’

El regidor-portaveu de l’Alqueria de la Comtessa ha denunciat que, després del plenari extraordinari en què es va aprovar el pressupost de 2012, encara no s’ha celebrat cap comissió de compte. “Allò lògic seria celebrar una comissió de comptes diverses vegades a l’any; en primer lloc, abans d’aprovar els pressupostos, abans de fer la liquidació respectiva i quan ho demane algun dels partits de l’Ajuntament”.

A més, Morant ha volgut destacar que a l’alcaldia no li interessa massa que se’n parle, que s’estudie bé el document de pressupostos, vistos els terminis de la convocatòria -de dijous per la vesprada a dimarts següent-.

Des del BLOC-Compromís tenim clar que hi ha altres maneres de fer les coses: recollint les propostes de la gent, donant els terminis adequats per poder estudiar els pressupostos i fer aportacions, i aprovant-ho amb una convocatòria anunciada i amb caràcter ordinari.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *