L’alcalde de L’Alqueria incompleix els acords plenaris

La qüestió de les juntes de govern sempre susciten polèmica, en establir-se com un marc d’actuació, sense l’oposició i amb un marcat caràcter tancat.

Pel que fa a les nostres declaracions emeses per diversos mitjans de comunicació la setmana passada, indiquem que nosaltres ens basem en els acords establits en el Plenari del 7 de  juny, on s’establia que les retribucions dels membres de la corporació serien de 6.800 euros per al Alcalde i 3.500 euros per a cada membre de govern i que les retribucions per assistència a juntes de govern serien de 50 euros la sessió.

Establits aquestos acords, quina és la nostra sorpresa al observar una resposta de l’alcalde, indicant-nos que el que nosaltres explicàvem no era així i que només un dels regidors cobrava els 50 euros, ja que els demés cobraven més de 3.000 euros.

    Davant d’aquesta resposta només ens cal dir si el equip de govern, el que esta fent és incomplir els acords establits pels Plenaris, acords per altra banda proposats per ells mateixa. No podem entendre com se’ns pot dir que nosaltres faltem a la veritat, quan el que ells estan fent és incomplir un acord votat i quan hi han actes que ho demostren.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *