El BLOC de l’Alqueria s’absté en el Pla d’Ajust

“Hem decidit abstindre’ns pel poc temps disponible que hem tingut per estudiar la informació corresponent”. Des del BLOC-Compromís, a més, considerem que es podrien haver fet reunions informatives on els diferents partits haguérem pogut participar a l’hora de pendre les decisions, ja que des que es va establir el Real Decret el 24 de febrer hem tingut temps per fer reunions o comissions de compte.

“Volem que els proveïdors aconseguisquen cobrar els deutes que tenen amb les administracions locals, i més en aquests temps però no compartim les formes que ha seguit el Govern Local”. Carles Morant ha expressat amb estes paraules la decisió presa, en una mostra de suport en la millora i la viabilitat de les empreses en aquests temps.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *