Compromís presenta les primàries al Campus de Gandia

Els Joves de Compromís de la comarca han presentat les primàries a la universitat; segons el nostre regidor, Carles Morant, “les primàries de Compromís són úniques, fresques i diferents i la campanya a les universitats té lloc perquè volem que els joves participen, la gent demana participar del procés i està cansada dels vells mètodes de la política”. En la campanya feta avui, hem pogut gaudir de la presència del diputat Fran Ferri, el diputat més jove de les Corts Valencianes.

En el procés presentat aquest matí, Compromís ofereix no només primàries per a elegir el candidat a Europa sinó que a més a més la gent pot triar els membres de la seua llista, unes primàries més obertes i més participatives. El procés està obert a la ciutadanía, que podrà participar inscrivint-se a primaries.compromis.net.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, europa, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *