Compromís consegueix la posada del cartell informatiu del pas subterrani

L´Ajuntament de l´Alqueria sitúa el cartell informatiu de la inundabilitat del pas subterrani d´accés al poble, després de la proposta de Compromís, efectuada en el darrer plenari ordinari del mes d´Octubre. En paraules del seu portaveu Carles Morant ” Aquesta entrada del poble per l´accés de Piles, havia ocasionat problemes degut a la falta d´informació de la seua inundabilitat, a més a més a l´altra banda del pas subterrani si que estava informat, per tant per a nosaltres era necessari, per tal d´evitar nous problemes amb plogudes fortes com les del darrer cap de setmana”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *