Carles Morant triat candidat a l´alcaldia de l´Alqueria, convida als veïns a sumarse a les Primàries.

Estimats veïns i veïnes

El temps actual i la societat demanda, una nova forma de fer política, els escàndols de corrupció, de tràfics d´influències, de tractes de favor unida a la crisi, ha provocat un descrèdit de la política, i una demanda ciutadana allunyada dels partits tradicionals i de la seua forma de fer política. La societat i els ciutadans demanem participar, ja no és suficient votar cada 4 anys, ara volem participar tant en les decisions del poble com en la selecció dels candidats a les eleccions. No volem partits tradicionalment hermètics i tancats.

En COMPROMÍS, creiem que la millor manera és fer partícip a la gent de les nostres decisions és encetar un procés de Primàries per decidir la llista electoral que participarà a les eleccions autonòmiques del pròxim maig. Aquesta llista serà el vertader canvi polític a la Generalitat. Aquest procés, està obert als majors de 16 anys (siguen o no afiliats) i en ells podreu triar tant el candidat o candidata com l´ordre de la llista . La vostra participació és totalment gratuïta. L´elecció es desenvoluparà el 29 i 30 de gener per Internet i el 31 de gener a mà. A l´Alqueria també disposarem d’una urna per a poder votar per internet o en mà.

Pel que respecta a les eleccions municipals, no farem Primàries per ser un poble menut; però estem oberts a les vostres propostes, volem que el col·lectiu de l´Alqueria de la Comtessa es renove, en ell cabeu tots i totes. Us animem a participar en fer una Alqueria diferent,   entre tot i totes podem   construir, amb ètica i democràcia, un poble millor, entre tots i totes els que volem canvis, podem fer-ho.

Per últim dir-vos que jo estic dispost a seguir treballant pel poble i per això el col·lectiu de L´Alqueria ha decidit que siga candidat per a les properes eleccions municipals . Com a candidat vos anime a que participeu i sumem forces, il·lusions i treball .

El vostre regidor actual Carles Morant i Peiró

Arxivat en: eleccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *